NASVETI (Za maksimalno zabavo si preberite spodnje nasvete.)

 1. Če boste na dogodek prinesli svoj telefon ali kakšno napravo vam priporočamo, da imate zraven kakšno plastično vrečko, da jih zavarujete pred prahom.
 2. Po dogodku bomo poskrbeli, da se boste lahko malo očistili. Priporočamo pa vseeno, da imate s sabo kakšno brisačko ali vlažilne robčke.
 3. Če ste občutljive narave, vam priporočamo, da si zraven prinesete zaščito za usta ter svojim otrokom kakšna očala za plavanje, čeprav bodo tudi sončna očala dovolj.
 4. Čeprav sama barva ni nevarna, vam priporočamo, da uporabljate sončna očala.
 5. Paket, ki ga bo prejel vsak tekmovalec, se bo delil na dan dogodka, zato priporočamo, da pridete na dogodek pravočasno, da se izognete gneči.
 6. Ta dogodek bo odštekane narave, zato se oblečite čim bolj odštekano kar se da.
 7. Niste tekač? Ni problema! To ne bo tekaško tekmovanje ampak druženje in za večino mogoče tudi eden prvih tekov sploh. Najbolj pomembno je, da se vsi zabavajo in pridejo do cilja brez pritiskov.
 8. Ker je to družabni event, vam priporočamo, da povabite čimveč prijateljev in tečete skupaj v skupini ter vmes naredite zabavne slike in se za nekaj trenutkov spet vrnete v čas, ko ste bili otroci.
 9. S sabo pripeljite svoje otroke. Ta dogodek jim bo ostal v spominu še kar nekaj časa, saj za njih pripravljamo prav posebno dogajanje.
 10. Na dogodku bo poskrbljeno za hrano in pijačo, zato ne rabite skrbeti, da boste lačni ali žejni.
 11. Po teku se bo odvila nepozabna zabava do jutranjih ur s svetovnimi glasbenimi izvajalci!